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Ohio Revised Code 
Section 3599.10 Corrupt practices - candidate for general assembly shall not be
asked to pledge vote. 
Effective: October 1, 1953
Legislation: House Bill 1 - 100th General Assembly
 
 

No person, firm, or corporation shall demand of any candidate for the general assembly any pledge

concerning his vote on any legislation, question, or proposition that may come before the general

assembly; provided that this shall not be understood to prohibit a reasonable inquiry as to such

candidate's views on such question or legislation.

 

Whoever violates this section is guilty of a corrupt practice and shall be fined not less than five

hundred nor more than one thousand dollars.
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